Hulp op maat nodig? Vraag een gratis offerte aan
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Kampaandenken voor jullie jeugdbeweging

Ontdek de leukste promotionele artikelen voor een kampaandenken van een jeugdbeweging.
kinderen aan het spelen
Het organiseren van kampen en leuke activiteiten is een belangrijk onderdeel van het werk van jeugdbewegingen overal ter wereld. Deze kampen bieden jongeren de kans om:
 • Nieuwe vaardigheden te leren
 • Vriendschappen te sluiten
 • Blijvende herinneringen te creëren
Een geweldige manier om deze herinneringen te koesteren, is door te investeren in leuke promo-artikelen die dienen als kampaandenken voor je deelnemers.
In deze blog gaan we enkele van de leukste promo-gifts verkennen die perfect zijn als kampaandenken voor jouw jeugdbeweging.
 1. Bedrukte T-shirts of sweaters zijn altijd een populaire keuze als het gaat om promotionele gifts voor jeugdbewegingen.
  Kies voor hoodies met het logo van de jeugdbeweging en de jaartallen van het kamp erop gedrukt. Op deze manier herinneren je deelnemers hun kampervaring nog jarenlang, terwijl ze warm en comfortabel blijven.
 2. Petten of mutsen met het logo van de jeugdbeweging zijn niet alleen praktisch tijdens het kamp, maar ook een leuke herinnering aan de samen beleefde avonturen.
  Ga voor petten in verschillende kleuren en stijlen, zodat deelnemers hun eigen unieke look creëren of je de leeftijdsgroepen gemakkelijk herkent.
 3. Een andere nuttige optie voor kampaandenken zijn waterflessen of drinkbekers met opdruk van het logo van je jeugdbeweging. Op deze manier decoreren deelnemers hun drinkwaren en tegelijkertijd hun kampervaring herinneren.
 4. Sleutelhangers met thema of eigen lanyards zijn kleine, maar toch betekenisvolle aandenkens die gemakkelijk worden bewaard en vaak gebruikt.
  Maak je online keuze uit de vele sleutelhangers met een leuk ontwerp dat past bij het thema van jullie kamp of het logo van de jeugdbeweging.
 5. Een meer persoonlijke optie voor jullie kampaandenken is het samenstellen van fotokaders of fotomokken. Gebruik hiervoor alle foto's van de vele hilarische momenten tijdens het kamp. Dit is een geweldige manier voor deelnemers om hun herinneringen te delen met vrienden en familie.
Het organiseren van zomerkampen en outdoor activiteiten is een waardevolle ervaring voor jeugdbewegingen en hun deelnemers.
Door unieke promotionele geschenken als kampaandenken te overwegen, houden de deelnemers hun herinneringen aan het kamp levend.
Of het nu gaat om gadgets die tijdens of nadien worden weggegegeven, er zijn nog tal van opties online beschikbaar om uit te kiezen:
Laat de avonturen van de jeugdbeweging nog lang voortleven! Schenk een nuttig gadget aan de leden van je vereniging. Dit gaat nooit onopgemerkt voorbij.
Nog op zoek naar de ideale promotionele cadeaus voor het zomerse kamp van jouw jeugdbeweging?
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek samen met ons de vele mogelijkheden!