Hulp op maat nodig? Vraag een gratis offerte aan
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hoe worden rugzakken anti-diefstal gemaakt?

Een diepgaande blik op innovatieve veiligheidsmaatregelen

Rugzakken zijn een onmisbaar accessoire voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om woon-werkverkeer, reizen of avontuurlijke activiteiten in de buitenlucht. Maar in een wereld waar diefstal helaas nog steeds voorkomt, is het belangrijk om te begrijpen hoe rugzakken anti-diefstal worden gemaakt. Welke innovatieve veiligheidsmaatregelen komen hierbij kijken? In deze blog staan we eens stil bij de specifieke kenmerken, toegepaste technologieën en ontwerpelementen om je extra te beschermen tegen diefstal.
Moderne anti-diefstalrugzakken:
 1. Eén van de meest voorkomende kenmerken zijn verborgen ritssluitingen en compartimenten. Deze zijn strategisch geplaatst aan de achterkant of geheime vakken aan de binnenkant voor discrete opslag in de rugzak. Potentiële dieven of onbevoegden wordt het moeilijker gemaakt om snel toegang te krijgen tot die inhoud van de tas. Hierdoor blijven je waardevolle spullen veilig opgeborgen en uit het zicht.
 2. Vaak vervaardigd uit snijbestendig materiaal, zoals kevlar of ander sterk synthetisch materiaal. Dit maakt het moeilijker voor dieven om de tas open te snijden met een mes of ander snijgereedschap. De inhoud van de rugzak blijft beter beschermd.
 3. Uitgerust met RFID-blokkerende technologie om te voorkomen dat persoonlijke informatie wordt gestolen, via draadloze scanners. Dit is vooral belangrijk voor rugzakken met speciale vakken voor laptops, tablets of portemonnees. De RFID-blokkering helpt om elektronische diefstal te voorkomen.
 4. Sommige zijn voorzien van vergrendelbare ritsen en gespen die alleen worden geopend met een speciale sleutel of code. Dit voegt een extra laag van beveiliging toe. Het zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot de inhoud van je tas.
 5. Zelfs uitgerust met geïntegreerde alarmsystemen en GPS-trackers. Deze systemen worden geactiveerd wanneer de tas wordt verplaatst of opengemaakt zonder toestemming. Je wordt direct op de hoogte gebracht van een mogelijke diefstal en de locatie van je tas kunt traceren.
 6. Soms voorzien van een verankeringssysteem om ze aan vaste objecten te bevestigen.

 

Kies voor veiligheid en gemoedsrust van je doelgroep

Met de toenemende vraag naar betrouwbare rugzakken, hebben fabrikanten innovatieve maatregelen geïntroduceerd om diefstal te voorkomen. De veiligheid van de gebruikers wordt gewaarborgd. Er zijn tal van opties beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van je ontvangers.
Ben je op zoek naar een hoogwaardige rugzak?

 

Hightech anti-diefstalrugzakken niet binnen jouw budget?

Bij Harogifts hebben we steeds een alternatief voor je klaarstaan! De combinatie van één van deze volgende tips, maakt jouw rugzakken effectief voor het veilig houden van je bezittingen.
 1. Ritssluitingen van je rugzak vergrendelen met een klein hangslot.
 2. Waterafstotend materiaal voorkomt dat dieven de inhoud bereiken, door de rugzak te beschadigen met vloeistoffen.
 3. Reflecterende strips en ingebouwde verlichting zorgen voor betere zichtbaarheid 's nachts.
 4. Fluo rugzakhoezen zorgen er voor dat je rugzak opvalt, meer in het zicht gebracht wordt door omstaanders. Tevens biedt het extra bescherming tegen vocht, krassen of beschadiging tijdens het transport.
 5. Stijlvolle roll-top rugzakken waarvan de bovenkant van de rugzak wordt opgerold en vastgemaakt met behulp van: gespen, riemen of klittenband.
 6. Cilindervorming duffel bags hebben net als rugzakken met een trekkoordsluiting, een opening langs de bovenkant. Als je het koord aantrekt, wordt de opening van de rugzak eenvoudig en snel kleiner gemaakt. Ontworpen om met één beweging de rugzak af te sluiten en zo de inhoud te beschermen. Met het grootste gemak trek je aan beide zijden gelijktijdig aan het koord. Veel gebruikt door jong en oud.
Bekijk ons online assortiment. Contacteer ons team vrijblijvend. Kies bewust voor geborgenheid tijdens al je avonturen.