Hulp op maat nodig? Vraag een gratis offerte aan
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

fluohesjes

Filters
per pagina
C78662
veiligheidsvest one size
Vanaf €1,50 excl. BTW
D30649
veiligheidsvest voor kinderen pelcu
Vanaf €1,61 excl. BTW
C22752
safety jacket m- xl
Vanaf €1,87 excl. BTW
D56919
beschermhoes voor rugzak.
Vanaf €1,59 excl. BTW
C18238
mike veiligheidsvest voor kinderen
Vanaf €1,68 excl. BTW
 •  
 •  
F55516
veiligheidshesje polyester
Vanaf €2,04 excl. BTW
 •  
 •  
C18240
veiligheidsvest volwassenen
Vanaf €2,16 excl. BTW
 •  
 •  
C22666
veiligheidsvest van 100% polyester.
Vanaf €2,25 excl. BTW
 •  
 •  
D10853
overgooier voor kinderen
Vanaf €1,60 excl. BTW
 •  
 •  
 •  
D15537
safety vest zapas van polyester, volwassenen
Vanaf €1,60 excl. BTW
F58115
reflecterend vest jestol
Vanaf €2,41 excl. BTW
F56990
reflecterend vest elisian
Vanaf €3,56 excl. BTW
F25795
veiligheidsvest kinderen
Vanaf €2,05 excl. BTW
F39332
veiligheidsvest volwassenen
Vanaf €2,43 excl. BTW
F39329
sportarmband led
Vanaf €4,04 excl. BTW
F39335
reflecterend verstelbaar sportvest
Vanaf €4,88 excl. BTW
F60562
rfx reflecterend veiligheidsharnas
Vanaf €12,48 excl. BTW
D53462
kinder veiligheidsvest in etui.
Vanaf €1,79 excl. BTW
F49588
polyester (75d) veiligheidsvest cassidy
Vanaf €1,57 excl. BTW
F49565
polyester (150d) veiligheidsvest arturo
Vanaf €1,77 excl. BTW
F49568
polyester (75d) veiligheidsvest clara
Vanaf €1,87 excl. BTW
F49904
nylon (600d) veiligheidsvest minna
Vanaf €6,31 excl. BTW
F55140
recycled pet reflecterend veiligheidsvest 3-6 jaar
Vanaf €3,15 excl. BTW
F55141
recycled pet reflecterend vest 7-12 jaar
Vanaf €3,15 excl. BTW
F55142
recycled pet reflecterend veiligheidsvest
Vanaf €3,32 excl. BTW
D79950
veiligheidsvest klittenband 7-12 jaar
Vanaf €2,89 excl. BTW
D79949
veiligheidsvest voor kinderen
Vanaf €3,09 excl. BTW
D26170
veiligheidsvest voor kinderen velox
Vanaf €1,56 excl. BTW
C37123
safety jacket one size
Vanaf €1,84 excl. BTW
D75221
veiligheidsvestje voor kinderen
Vanaf €1,53 excl. BTW

Fluohesjes, hoe werkt dat?

Fluohesjes zijn gemaakt van fluorescerend materiaal (meestal een polymeer) dat licht uit de omgeving absorbeert en vervolgens opnieuw uitstraalt. Het materiaal bevat stoffen die reageren op UV-licht, waardoor het fluo hesje oplicht. Het effect van fluorescerende materialen hangt af van de hoeveelheid licht en de omgevingskleur. Bij weinig licht en een donkere achtergrond is het effect van fluorescerende materiaal het grootst.

De meeste fluohesjes zijn ook voorzien van reflecterende strips. Deze reflecterende banden kaatsen het licht terug, waardoor je als drager van een fluohesje nog beter zichtbaar wordt. Fluorescerende hesjes hebben vaak een geel, groene of oranje kleur omdat deze kleuren het meeste contrast bieden ten opzichte van de omgeving en daardoor het meest opvallen.
Hou jij er, samen met ons, rekening mee dat de kwetsbare weggebruikers op een eenvoudige manier extra opvallen?
'Safety first' is een slogan die we iedere dag sterker maken, samen!
Bekijk hierboven onze digitale opvallende fluo hesjes: waar gaat jouw aandacht direct naartoe?

 

Toepassingen van fluohesjes

Als promotieartikel: 

Het dragen van een bedrukt fluohesje (met de naam of logo van uw onderneming) is een goede manier om de naamsbekendheid van uw merk of organisatie te vergroten. Het uitdelen van fluohesjes met branding aan medewerkers of klanten kan bijdragen aan het creëren van een positieve merkbeleving. Een andere manier om uw onderneming meer in de kijker te zetten, is het sponsoren van fluohesjes op grote evenementen.

Verkeersveiligheid:

Fluohesjes zijn een must have voor fietsers, joggers en wandelaars die zich ‘s avonds, bij slecht (mistig of regenachtig) weer of tijdens slechte lichtomstandigheden op de openbare weg bevinden. Het dragen van een fluohesje vergroot hun zichtbaarheid voor andere weggebruikers en vermindert daardoor significant de kans op ongevallen. Daarnaast is het ook verplicht om minstens één fluohesje in de auto te voorzien in geval van pech of een ongeval op de auto- of snelweg. Met een gepersonaliseerd fluohesje draagt u uw steentje bij tot verkeersveiligheid en laat u hiermee blijken dat u ook geeft om hun veiligheid.

Werkveiligheid:

In verscheidene sectoren zoals de bouw- en industriële sector worden fluohesjes gedragen door werknemers. Door het dragen van fluohesjes zijn werknemers beter zichtbaar voor collega’s en chauffeurs die machines en voertuigen besturen. Daarnaast kan een fluohesje ook dienen om de functie van een bepaalde werknemer te signaleren en biedt het een extra laag bescherming tegen weersinvloeden zoals regen en wind.

Evenementen:

Fluohesjes zorgen ervoor dat medewerkers zich kunnen onderscheiden van bezoekers op evenementen. Op die manier kunnen verschillende functies aangegeven worden (bijvoorbeeld het EHBO-team of vrijwilligers) en kunnen ze snel worden geïdentificeerd.

Onderwijs: 

Ook in een schoolcontext spelen fluohesjes een belangrijke rol. Zo kunt u fluohesjes voorzien voor de leerlingen, waardoor deze zich ’s ochtends en ’s avonds veilig van en naar huis kunnen begeven. Een andere toepassing van fluohesjes is een snelle identificatie van leerlingen en begeleiders tijdens een schooluitstap naar een drukke of publieke plaats.

Sport:

Fluohesjes kunnen gebruikt worden om teams van elkaar te onderscheiden tijdens wedstrijden en trainingen. Door middel van de verschillende kleuren kan snel gezien worden welke speler tot welk team behoort. Daarnaast zijn er sporten (zoals voetbal en hockey) waar scheidsrechters fluohesjes dragen in functie van identificatie.

 

Bedrukte fluohesjes kopen bij HaroGifts

Beschikbare kleuren:

Fluorescerend geel of oranje, zijn bij iedereen dé standaardkleuren, maar bij HaroGifts kunt u ook terecht voor fluohesjes in andere kleuren zoals groen of blauw. Misschien passen deze kleuren beter bij uw huisstijl?
 

Beschikbare maten: 

Bij HaroGifts kunt u terecht voor fluohesjes in allerlei formaten. Van XXS (ook geschikt voor kinderen tussen 3 & 6 jaar met een lengte van 70 tot 104 cm) tot XL of de gulden middenweg: onze one-size-fits-all fluohesjes. Daarnaast hebben we uiteraard ook personaliseerbare fluohesjes voor kinderen
Ons maatwerk fluorescerende veiligheidskleding wordt door iedereen gewaardeerd: gever en ontvanger.

 

Een betrouwbare partner: 

De fluohesjes die u kunt laten bedrukken bij HaroGifts voldoen allemaal aan de Europese EN1150-norm. Daarnaast zijn de hesjes goedgekeurd volgens de CE-veiligheidsvoorschriften en voldoen ze aan de minimumeisen voor fluorescerend en reflecterend materiaal. Al onze fluohesjes zorgen ervoor dat iedereen tot 150 meter ver opgemerkt kan worden.

 

Onderhoud van bedrukte fluohesjes

Om uw bedrukte fluohesjes zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, geven we nog graag enkele tips mee.

 • Was de fluohesjes op de juiste manier: was fluohesjes altijd afzonderlijk, gebruik een mild wasmiddel en was de hesjes niet hoger dan 30°C. Kies daarnaast voor een lage centrifugeersnelheid of een laag aantal toeren om de reflecterende eigenschappen van het hesje niet te beschadigen.
 • Vermijd de droger. Hoge temperaturen kunnen de reflecterende eigenschappen van de hesjes beschadigen. Idealiter laat u de hesjes gewoon drogen aan een waslijn of wasrek.
 • Strijk de fluohesjes niet. De hitte van een strijkijzer kan de reflecterende eigenschappen verminderen of zelfs volledig beschadigen.

Bovenstaande tips zijn algemene aanbevelingen. Controleer altijd goed de wasinstructies van de fabrikant (te vinden op het label aan de binnenkant van het fluohesje).

 

Andere fluorescerende producten bij HaroGifts

Naast de klassieke fluohesjes kunt u bij HaroGifts ook terecht voor andere personaliseerbare, fluorescerende veiligheidsartikelen zoals een beschermhoes voor uw rugzak, een reflecterend veiligheidsharnas dat u als extra laagje kunt toevoegen aan uw outfit of een simpele maar effectieve sportarmband.
 

Veiligheid en zichtbaarheid zijn cruciaal, ook voor jouw doelgroep

Gepersonaliseerde veiligheidsvesten laat je professioneel bedrukken bij Harogifts, voor:
 1. Bedrijven en organisaties in sectoren als:
  • Bouw
  • Logistiek zijn geïnteresseerd in het bedrukken van reflecterende hesjes met logo, met hun merknaam of contactgegevens, als onderdeel van:
  • Hun veiligheidsuitrusting
  • Promotiemateriaal
 2. Veiligheids- en beveiligingsbedrijven die zich bezighouden met veiligheid en beveiliging, bestellen veiligheidsvesten met merkbedrukking online voor hun:
  • Medewerkers
  • Bewakers
 3. Onderwijsinstellingen vragen bij ons vaak een offerte aan voor promotionele fluo hesjes met opdruk, voor hun leerlingen en docenten die betrokken zijn bij:
  • Buitenschoolse activiteiten
  • Excursies die jullie school organiseert
  • Verkeersveiligheidsprogramma's
 4. Evenementorganisatoren laten het bedrijfslogo op fluorescerende vesten plaatsen, voor het gebruik van hun:
  • Vrijwilligers
  • Beveiligingspersoneel
   De organisatie van deze events zorgen voor meer veiligheid op:
  • Concerten
  • Festivals
  • Sportevenementen
 5. Wegenbouw- en infrastructuurbedrijven laten graag reflectievesten personaliseren voor hun arbeiders, om de zichtbaarheid te verbeteren.
 6. Verkeersregelaars, politieagenten en hulpdienstpersoneel gebruiken onze op maat gemaakte fluorescerende vesten met bedrukking voor:
  • Verkeersregeling
  • Veiligheid bij noodsituaties
 7. Sportteams en sportclubs zetten eigen aangepaste bedrukte reflectievesten in, voor:
  • Trainingen
  • Teambuildingactiviteiten
  • Wedstrijden: om onderscheid te maken tussen verschillende teams
 8. Individuele consumenten die op zoek zijn naar fluorescerende veiligheidshesjes met eigen ontwerp voor persoonlijk gebruik:
  • Fietsers
  • Hardlopers
  • Wandelaars die hun eigen veiligheid willen verbeteren